Zakkenrollers actief bij drukbezocht Rescue Vlissingen

VLISSINGEN – Bij Rescue Vlissingen, dat vandaag drukbezocht wordt, zijn zakkenrollers actief. Dat meldt de organisatie.

Tijdens het internationale hulpverleningsevenement Rescue zijn zakkenrollers actief. De organisatie waarschuwt hiervoor via de geluidsinstallatie.

Het evenement is zo drukbezocht dat de gemeente en organisatie oproepen met de fiets of lopend te komen. “We adviseren mensen niet meer met de auto naar Rescue te komen. Alle parkeerplaatsen staan vol”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Verder verloopt het evenement rustig en zijn er op dit moment geen grote incidenten gemeld. Een kind van 5 jaar was rond 15.00 uur zijn ouders kwijt. Ook verloor iemand op de Boulevard Evertsen een rugzak waarin belangrijke medicatie zat.

Vorig artikelWinkeldief agressief na stelen van twee flesjes cola
Volgend artikelMeer dan 100.000 bezoekers bij 11e editie van Rescue Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier