VLISSINGEN – Bij Rescue Vlissingen, dat vandaag drukbezocht wordt, zijn zakkenrollers actief. Dat meldt de organisatie.

Tijdens het internationale hulpverleningsevenement Rescue zijn zakkenrollers actief. De organisatie waarschuwt hiervoor via de geluidsinstallatie.

Het evenement is zo drukbezocht dat de gemeente en organisatie oproepen met de fiets of lopend te komen. “We adviseren mensen niet meer met de auto naar Rescue te komen. Alle parkeerplaatsen staan vol”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Verder verloopt het evenement rustig en zijn er op dit moment geen grote incidenten gemeld. Een kind van 5 jaar was rond 15.00 uur zijn ouders kwijt. Ook verloor iemand op de Boulevard Evertsen een rugzak waarin belangrijke medicatie zat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier