Ruzie Wilhelminastraat: Slachtoffer geslagen met tas vol bierblikken

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij de ruzie die gisteravond ontstond in een woning aan de Wilhelminastraat is het slachtoffer geslagen met een tas vol bierblikken.

Gisteravond is een 39-jarige man uit Vlissingen bij een etagewoning in de Wilhelminastraat aangehouden op verdenking van een forse mishandeling. Hij zou een 67-jarige man met een tas bierblikken op zijn hoofd hebben geslagen. De mannen zijn bekenden van elkaar.

- Advertentie -

De verdachte is bij het slachtoffer op bezoek in zijn woning. Op dat moment zijn er meerdere personen aanwezig die samen bier drinken. Op een gegeven moment is de drank op en de verdachte gaat op verzoek van het slachtoffer naar de supermarkt om nieuwe voorraad te halen. Als deze omstreeks 20.15 uur terugkomt bij de etagewoning slaat hij het slachtoffer met de tas met bierblikken op zijn hoofd. Aansluitend verkoopt hij hem nog enkele klappen. Omdat de verdachte niet tot bedaren te brengen is, belt één van de andere aanwezigen de politie.

Als opgeroepen agenten op het adres aankomen, zien zij dat de verdachte probeert weg te lopen. Hij is onmiddellijk aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar een politiecellencomplex. Het slachtoffer is voor behandeling van zijn verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De amokmaker is flink onder invloed van alcohol en zou ook drugs gebruikt hebben. Hij zit nog vast.

Zie ook:
– Man geboeid afgevoerd na vechtpartij met gewonde in binnenstad (21 augustus 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelHandhavers verwijderen tenten wildkampeerders uit Nollebos
Volgend artikelMan aangehouden na bedreiging met samuraizwaard
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.