Man aangehouden na bedreiging met samuraizwaard

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond pepperspray gebruikt om een man aan te houden die met een samuraizwaard op schoot in een woning zat.

De man (44) zat op de bank in een woning aan de Hobeinstraat met een zwaard op schoot. Agenten benaderden hem met een schild voor hun bescherming en sommeerden de man zijn degen weg te leggen. Omdat hij op geen enkele wijze meewerkte, gebruikten de agenten pepperspray.

- Advertentie -

De politie was omstreeks 21.35 uur gebeld door een andere man die zei in de achtertuin van de woning met het zwaard bedreigd te zijn. Bij aankomst van de agenten had de verdachte zich teruggetrokken in de woning.

De verdachte is naar het politiecellencomplex gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelRuzie Wilhelminastraat: Slachtoffer geslagen met tas vol bierblikken
Volgend artikelOpnieuw twee aanhoudingen in berovingszaak Oost-Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).