Twee lichtgewonden bij kop-staartbotsing op Sloeweg

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Bij een verkeersongeval bij de tankstations aan de Sloeweg zijn vanmiddag twee autobestuurders lichtgewond geraakt.

Een bestuurster raakte omstreeks 15.15 uur de personenwagen van haar voorganger. De schade aan de voertuigen bleef beperkt, maar beide personen hadden lichamelijke klachten. De vrouw had de airbag tegen zich aan gekregen. De man werd onderzocht aan zijn nek.

De twee bestuurders konden zelfstandig lopend de ambulance bereiken. Wel kreeg de mannelijke bestuurder een neksteun. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen stonden in de berm geparkeerd, zodat het overige verkeer weinig hinder ondervond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier