Twee lichtgewonden bij kop-staartbotsing op Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij een verkeersongeval bij de tankstations aan de Sloeweg zijn vanmiddag twee autobestuurders lichtgewond geraakt.

Een bestuurster raakte omstreeks 15.15 uur de personenwagen van haar voorganger. De schade aan de voertuigen bleef beperkt, maar beide personen hadden lichamelijke klachten. De vrouw had de airbag tegen zich aan gekregen. De man werd onderzocht aan zijn nek.

- Advertentie -

De twee bestuurders konden zelfstandig lopend de ambulance bereiken. Wel kreeg de mannelijke bestuurder een neksteun. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen stonden in de berm geparkeerd, zodat het overige verkeer weinig hinder ondervond.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote uitslaande brand in landbouwschuur Ritthem
Volgend artikelNablussen van Stal Rozenburg neemt veel tijd in beslag
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).