Vrouw gewond bij val op trappen fiets-/voetgangerstunneltje

- Advertentie -

WEST-SOUBURG – Een vrouw is vanavond gevallen op de trap van het fiets-/voetgangerstunneltje bij de Draaibrug over het Kanaal door Walcheren.

Meerdere fietsers schoten te hulp. Aanvankelijk leek de situatie ernstig, de vrouw had mogelijk hoofdletsel, zodat politie en ambulance met spoed ter plekke gingen. Ook zou er sprake zijn van gebitsschade. Een zus van het slachtoffer was getuige en raakte in paniek.

- Advertentie -

Na onderzoek constateerde het ambulance-personeel dat er geen dwingende noodzaak bestond voor transport naar een ziekenhuis.

De politie-agenten vertrokken naar het festival After Summer aan het Baskensburgplein en controleerden daar voertuigen en hun inzittenden. Collega’s hadden eerder hetzelfde gedaan, ze checkten ook bezoekers aan de toegangspoort en gingen het festivalterrein op.

Update 2 september – Een familielid meldt op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg dat het slachtoffer een zware hersenschudding, een kaakfractuur, een gebroken pols en gezichtletsel zou hebben opgelopen. Toch moest de vrouw met eigen vervoer naar het ziekenhuis. Een arts in het ziekenhuis in Goes zou er verbolgen over geweest zijn dat het slachtoffer niet per ambulance vervoerd was, gezien de verwondingen.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie voert dronken persoon af van Singel
Volgend artikelZeemanshoop van KNRM vaart uit voor verschillende meldingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.