Ruzie mondt uit in steekpartij, een verdachte aangehouden

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is er iemand gewond geraakt bij een steekpartij. De politie hield vrij snel een verdachte aan.

Iets na 23.00 uur vond op de hoek van de Nieuwstraat en de Palingstraat een steekpartij plaats. Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, ontstond er ruzie tussen twee mannen waarbij het slachtoffer in zijn arm is gestoken. Na de steekpartij meldde het slachtoffer zich bij Emergis-opvanglocatie het Witte Huis, even verderop. Medewerkers verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten.

- Advertentie -

De verdachte, een 43-jarige man uit Vlissingen, werd om 23.23 uur aangehouden nadat het slachtoffer hem had herkend. “We hebben de verdachte aangehouden middels een speciale procedure”, aldus Boot. De omgeving rondom een woning op de hoek van de Nieuwstraat- Palingstraat werd afgezet met lint voor onderzoek. Ook zette de politie een diensthond in. Op straat lag behoorlijk wat bloed van het slachtoffer.

De politie vermoedt ook dat er alcohol in het spel was. Dit bleek alleen moeilijk te bewijzen omdat de verdachte alle medewerking weigerde.

Het 43-jarige slachtoffer werd met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De verdachte is overgebracht naar het politiecellencomplex in gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonde afgevoerd na bedrijfsongeval bij scheepsbouwer
Volgend artikelWeer bedrijfsongeval bij Amels: twee personen gewond
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.