Politie bekeurt deelnemer aan luidruchtige bruidsstoet in binnenstad

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een motoragent heeft vanmiddag een automobilist bekeurd die deel uitmaakte van een lange en vooral luidruchtige bruidsstoet.

De bruiloftsstoet van tientallen wagens, sommige met een Turkse vlag, reed even na 15.30 uur door de Scheldestraat, de Aagje Dekenstraat en de Badhuisstraat. Daarbij werd geclaxoneerd en met piepende banden en hoge snelheid ingehaald.

- Advertentie -

Tenminste een persoon, in de Badhuisstraat, nam contact op met de politie. Een motoragent achterhaalde de stoet op de Boulevard De Ruyter. Die was geblokkeerd voor het nemen van foto’s bij het standbeeld van Michiel.

Toen de feestgangers opnieuw door het centrum trokken, zette de motoragent op de Coosje Buskenstraat een van de wagens aan de kant voor een verkeersovertreding. Dat gebeurde om 16.00 uur. Mensen die uitstapten en zich rond de plek verzamelden, werden gemaand terug naar hun auto’s te gaan en verder te rijden, hetgeen ze ook deden.

Op het moment dat versterking ter plaatse kwam, was de stoet al vertrokken zonder de bekeurde automobilist.

- Advertentie -
Vorig artikelGrote drugsvondst tussen bananen in haven Vlissingen
Volgend artikelKroegbezoeker in Walstraat naar ziekenhuis vervoerd
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).