Nog eens 97 kilo cocaïne gevonden op hetzelfde schip

De andere partij van 97 kilo. © Foto: FIOD Belastingdienst

VLISSINGEN – Op hetzelfde schip waar eerder 20 kilo cocaïne werd gevonden, trof de Douane later nog eens 97 kilo cocaïne aan.

De Douane vond bij een controle van de lading bananen uit hetzelfde schip nog eens 97 kilo cocaïne. Deze partij, met een waarde van bijna 2,5 miljoen euro, is ook in beslag genomen en vernietigd. Het HARCteam Rotterdam neemt de vondst mee in het onderzoek.

De eerder gevonden 20 kilo aan cocaïne had een straatwaarde van een half miljoen euro. Samen met de andere partij cocaïne, die goed is voor een straatwaarde van 2,5 miljoen euro, maakt dit samen een totale waarde van 3 miljoen euro.

Zie ook:
20 kilo cocaïne met straatwaarde van half miljoen aangetroffen op schip (21 september 2018)

Vorig artikelMan rent weg na aanrijding, wordt gevonden in Huisartsenpost
Volgend artikelDrugsdealer loopt tegen de lamp door niet werkende fietsverlichting
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier