Drugsdealer loopt tegen de lamp door niet werkende fietsverlichting

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Surveillerende agenten controleerden gisteravond een man omdat hij geen licht had op zijn fiets. De man bleek verschillende soorten drugs bij zich te hebben.

Omstreeks 23.50 uur werd een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats staande gehouden omdat hij door de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen fietste zonder verlichting te voeren.

- Advertentie -

De man bleek een bekende van de politie. Hij was al eerder in aanraking geweest met de politie vanwege aan drugs gerelateerde feiten. Ook nu bleek hij verschillende soorten drugs bij zich te hebben. De man is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in drugs te handelen.

Bij hem zijn 59 gram amfetamine, 4 xtc-pillen, 2 gram cocaïne en 7 gram hennep in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij maandag gehoord.

- Advertentie -
Vorig artikelNog eens 97 kilo cocaïne gevonden op hetzelfde schip
Volgend artikelFietsster lichtgewond bij aanrijding met personenwagen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.