Drugsdealer loopt tegen de lamp door niet werkende fietsverlichting

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Surveillerende agenten controleerden gisteravond een man omdat hij geen licht had op zijn fiets. De man bleek verschillende soorten drugs bij zich te hebben.

Omstreeks 23.50 uur werd een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats staande gehouden omdat hij door de Verkuijl Quakkelaarstraat in Vlissingen fietste zonder verlichting te voeren.

De man bleek een bekende van de politie. Hij was al eerder in aanraking geweest met de politie vanwege aan drugs gerelateerde feiten. Ook nu bleek hij verschillende soorten drugs bij zich te hebben. De man is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht in drugs te handelen.

Bij hem zijn 59 gram amfetamine, 4 xtc-pillen, 2 gram cocaïne en 7 gram hennep in beslag genomen. De man is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij maandag gehoord.

Vorig artikelNog eens 97 kilo cocaïne gevonden op hetzelfde schip
Volgend artikelFietsster lichtgewond bij aanrijding met personenwagen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier