Mogelijk gestolen parfum aangetroffen in woning

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Gisteravond omstreeks 21.45 uur werd de politie gebeld door de eigenaar van een parfumerie in Vlissingen. Hij was erachter gekomen waar verschillende flessen dure parfum zouden staan. Die flessen zouden onlangs bij hem uit de winkel zijn gestolen.

Agenten hebben een onderzoek ingesteld op een adres in de wijk Papegaaienburg in Vlissingen. In een woning werden vijf flessen parfum aangetroffen. Deze zijn door de politie in beslag genomen voor waarheidsvinding. De eigenaar zou kunnen aantonen dat deze flessen uit zijn winkel afkomstig zijn. De mensen waar de flessen bij zijn aangetroffen zeggen ook te kunnen aantonen dat zij op rechtmatige wijze aan de parfum zijn gekomen.

 De politie gaat dit onderzoeken. Van beide betrokkenen worden door de politie op korte termijn verklaringen opgenomen. Er is daarom ook nog niemand aangehouden. Mogelijk gebeurt dat wel wanneer de parfum uit de winkel gestolen blijkt.

Vorig artikelPolitie neemt bekende klant mee uit Walstraat na blaastest
Volgend artikelDrie auto’s betrokken bij ongeval Ritthemsestraat
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier