Fietssters en rolstoelster gewond bij drie kleine ongevallen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bij kleine ongevallen zijn vandaag op meerdere plaatsen in de stad personen gewond geraakt.

Rond 14.00 uur fietste een 84-jarige vrouw uit Vlissingen op het parkeerterrein bij de Jumbo aan de Mercuriusweg (foto). Ze reed over de parkeervakken en werd geraakt door een achteruit inparkerende personenwagen. De vrouw had een wond in het gezicht en kon na behandeling in de ambulance haar weg vervolgen.

- Advertentie -

Vanochtend om 8.18 uur kwamen twee fietsers met elkaar in botsing op de Prins Hendrikweg nabij het NS-station. Een 17-jarige man uit Zierikzee reed volgens de politie aan de verkeerde kant van het rijwielpad en raakte een tegemoetkomende vrouw (57) uit Vlissingen. De vrouw had naast schade aan haar fiets ook een pijnlijke linkerarm, maar de opgeroepen ambulance hoefde niet ter plekke te komen.

Omstreeks 10.00 uur klapte een 49-jarige vrouw uit Vlissingen achterover met haar tweewielige elektrische rolstoel (foto onder). Voorbijgangers ontfermden zich over het slachtoffer en zorgden voor een deken. Het incident deed zich voor op de hoek van de Paul Krugerstraat en de Badhuisstraat. De vrouw is naar het ziekenhuis gebracht, politie-agenten hebben de rolstoel binnen in de hal gezet bij Medipoint en de apotheek.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie start buurtonderzoek na mogelijke brandstichting
Volgend artikelVissersschip botst met zeeschip voor de Walcherse kust
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).