Politie start buurtonderzoek na mogelijke brandstichting

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Vannacht is de brandweer met spoed uitgerukt voor een autobrand in Oost-Souburg. De politie gaat uit van brandstichting.

Tegen 02.00 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er in de 
Beciusstraat een auto in brand stond vlak naast een huis.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in brand en werd meteen gestart met blussen. Ook werd de muur van een woning waar de auto vlak naast stond, gekoeld. Volgens een woordvoerder van de politie zou de melder samen met de eigenaar van het voertuig een eerste bluspoging hebben gedaan.

De politie is inmiddels gestart met een buurtonderzoek. Ook worden eventuele camerabeelden bekeken. “We nemen de zaak hoog op. Brandstichting is immers een ernstig delict”, aldus Willem van Hooijdonk, woordvoerder van de politie.

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande personenauto geborgen. 

Vorig artikelArrestatieteam doet inval in Vlissingse woning na melding vuurwapen
Volgend artikelFietssters en rolstoelster gewond bij drie kleine ongevallen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier