Politie start buurtonderzoek na mogelijke brandstichting

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Vannacht is de brandweer met spoed uitgerukt voor een autobrand in Oost-Souburg. De politie gaat uit van brandstichting.

Tegen 02.00 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er in de 
Beciusstraat een auto in brand stond vlak naast een huis.

Bij aankomst van de brandweer stond de auto volledig in brand en werd meteen gestart met blussen. Ook werd de muur van een woning waar de auto vlak naast stond, gekoeld. Volgens een woordvoerder van de politie zou de melder samen met de eigenaar van het voertuig een eerste bluspoging hebben gedaan.

De politie is inmiddels gestart met een buurtonderzoek. Ook worden eventuele camerabeelden bekeken. “We nemen de zaak hoog op. Brandstichting is immers een ernstig delict”, aldus Willem van Hooijdonk, woordvoerder van de politie.

Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande personenauto geborgen. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier