Vissersschip botst met zeeschip voor de Walcherse kust

- Advertentie -
VLISSINGEN – Op de Noordzee voor de kust van Walcheren heeft vandaag een aanvaring plaatsgevonden tussen een vissersschip en een zeeschip. Dat meldt de landelijke politie-eenheid dienst infrastructuur, waar tegenwoordig de waterpolitie onder valt, afdeling Zuidwest. Het incident voltrok zich vanochtend. Foto’s van de politie zijn niet erg duidelijk, mogelijk liep het vissersschip schade aan de mast op. Er zijn verder geen mededelingen gedaan over de precieze locatie, de toedracht, de schade, eventuele slachtoffers. Het onderzoek is volgens de politie in volle gang.
© Foto: Landelijke eenheid infrastructuur Zuidwest
- Advertentie -
Vorig artikelFietssters en rolstoelster gewond bij drie kleine ongevallen
Volgend artikelVliegtuigbom van 500 pond morgen tot ontploffing bij Dishoek
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).