Vrouw zwaargewond bij verkeersongeval op fietspad Koudekerkseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag naar het zich laat aanzien zwaargewond geraakt bij een botsing op het fietspad langs de Koudekerkseweg.

Volgens getuigen kwam de oudere vrouw met haar fiets ineens van achter een geparkeerde auto het fietspad op. Daar werd ze aangereden door een scooter. Ze kwam hard ten val en liep ondermeer een hoofdwond op. Boodschappen van de vrouw lagen verspreid over het wegdek. De fiets raakte onherstelbaar beschadigd.

- Advertentie -

Evenals de vrouw kon de berijdster van de scooter zich niet precies herinneren wat er gebeurd was. Ze werd bekeken in de ambulance voor een wond in het gezicht maar hoefde verder niet te worden behandeld. De andere vrouw is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond plaats even na 13.00 uur, voor een tapijtzaak, op korte afstand van de watertoren.

Update 6 oktober 2018, 10.45 uur:

Volgens een woordvoerster van de politie reed een 39-jarige vrouw uit Vlissingen op haar snorfiets en kwam in botsing met een op dat moment overstekende 81-jarige vrouw uit Vlissingen. Het 81-jarige slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw op de snorfiets liep door de aanrijding enkel wat schaafwonden op.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMinderjarige belt politie na seksuele opmerkingen van dronkenlappen in Walstraat
Volgend artikelPolitie sust ruzie in Walstraat tijdens koopavond
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).