Politie sust ruzie in Walstraat tijdens koopavond

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft vandaag ingegrepen bij een conflict tussen meerdere personen in de Walstraat tijdens de koopavond.

Rond 19.00 uur werd de ruzie gemeld, de politie stuurde meteen een Touran, een busje, een biker, een motoragent. De agenten wisten de zaak te sussen en raadden de betrokkenen aan zich te verwijderen om aanhoudingen te voorkomen. Daarna volgden ze preventief twee personen, onder wie een vrouw die in het Witte Huis verblijft.

- ADVERTENTIE -

De wijkagenten uit Vlissingen hadden volgens hun Instagram-account een drukke dag met ondermeer huiselijk geweld waarbij kinderen betrokken waren, een heterdaad van een bedreiging met een mes, een depressieve man en winkeldiefstallen. Nadere mededelingen hierover zijn niet gedaan.

Vanmiddag kwam een melding over een dronken man in het struikgewas langs de Duinpoortweg, tussen de Aldi en de watertoren (foto onder). De man werd aangetroffen, er bestond geen reden tot aanhouding. De agenten hebben een lint aangebracht teneinde de plek in de gaten te kunnen houden.

© Foto: Marijn van de Gruiter / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!