Twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs

© Foto: Pixabay (archief)
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De politie heeft twee bestuurders vermoedelijk betrapt op het rijden onder invloed van drugs op de Nieuwe Vlissingseweg.

Vannacht hield de politie een 31-jarige man uit Vlissingen aan. Hij werd verdacht van rijden onder invloed van drugs, maar weigerde een speekseltest en een bloedproef. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De officier van justitie bepaalt of en wanneer hij het terugkrijgt.

- ADVERTENTIE -

Eerder werd op dezelfde weg een speekseltest afgenomen bij een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze testte positief op THC. Een arts heeft bloed van hem afgenomen, dat wordt onderzocht. De 40-jarige bestuurder kreeg een rijverbod van 24 uur.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!