Twee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft twee bestuurders vermoedelijk betrapt op het rijden onder invloed van drugs op de Nieuwe Vlissingseweg.

Vannacht hield de politie een 31-jarige man uit Vlissingen aan. Hij werd verdacht van rijden onder invloed van drugs, maar weigerde een speekseltest en een bloedproef. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De officier van justitie bepaalt of en wanneer hij het terugkrijgt.

- Advertentie -

Eerder werd op dezelfde weg een speekseltest afgenomen bij een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Deze testte positief op THC. Een arts heeft bloed van hem afgenomen, dat wordt onderzocht. De 40-jarige bestuurder kreeg een rijverbod van 24 uur.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie sust ruzie in Walstraat tijdens koopavond
Volgend artikelOnbekenden steken bouwmateriaal in brand in Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.