Onbekenden steken bouwmateriaal in brand in Oost-Souburg

Het bouwmateriaal in brand. © Foto: Politie Zeeland-West-Brabant

OOST-SOUBURG – Vannacht hebben onbekenden bouwmateriaal in brand gestoken. Volgens de politie waren de vlammen zeker 3 meter hoog.

Omstreeks 02.00 uur zag een getuige dat er op de kruising van de Henri Dunantstraat en de Van Ginkelstraat bouwmateriaal in brand stond. Ook zag de getuige een groep jongeren wegrennen.

Eén van de toegesnelde agenten wist met een brandblusser de omvang van de brand te beperken. De opgeroepen brandweer heeft de resten geblust.

Na een korte zoekactie troffen agenten een groep jongeren aan. Deze werden aangesproken, maar verklaarden niets met de brand te maken te hebben. Hun gegevens zijn genoteerd en de politie is gestart met een onderzoek. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er mogelijk camerabeelden beschikbaar, deze zullen dan ook worden geanalyseerd.

Vorig artikelTwee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs
Volgend artikelVier jongeren krijgen pandverbod voor Vrijburgbad Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier