Onbekenden steken bouwmateriaal in brand in Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vannacht hebben onbekenden bouwmateriaal in brand gestoken. Volgens de politie waren de vlammen zeker 3 meter hoog.

Omstreeks 02.00 uur zag een getuige dat er op de kruising van de Henri Dunantstraat en de Van Ginkelstraat bouwmateriaal in brand stond. Ook zag de getuige een groep jongeren wegrennen.

- Advertentie -

Eén van de toegesnelde agenten wist met een brandblusser de omvang van de brand te beperken. De opgeroepen brandweer heeft de resten geblust.

Na een korte zoekactie troffen agenten een groep jongeren aan. Deze werden aangesproken, maar verklaarden niets met de brand te maken te hebben. Hun gegevens zijn genoteerd en de politie is gestart met een onderzoek. Volgens een woordvoerster van de politie zijn er mogelijk camerabeelden beschikbaar, deze zullen dan ook worden geanalyseerd.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee bestuurders betrapt op het rijden onder invloed van drugs
Volgend artikelVier jongeren krijgen pandverbod voor Vrijburgbad Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.