Vlissingse agenten in contact met burgers tijdens Week van de veiligheid

- Advertentie -

VLISSINGEN – De wijkagenten hebben vandaag op meerdere plaatsen in Vlissingen en Oost-Souburg gestaan met hun mobiele politiebureau.

Het zogenoemde pop-up-bureau stond achtereenvolgens op het Pablo Picassoplein, bij winkelcentrum Papegaaienburg, in de Lange Zelke en tenslotte op het Oranjeplein in Oost-Souburg (foto). Het was de eerste activiteit in het kader van de Week van de veiligheid.

- Advertentie -

Morgen beantwoorden David Kaljouw en Martijn ’t Gilde tussen 12 en 15 uur vragen op het Facebook-account van Politieteam Walcheren. Voor donderdag tussen 10 en 18 uur kunnen de wijkagenten ‘geboekt’ worden. Voor het tonen van problemen in wijk of dorp of voor een gesprek kan een verzoek gedaan worden op Twitter (WA_Vlissingen), Instagram (wijkagenten_vlissingen), via 0900-8844 of www.politie.nl.

Maaike van Osta loopt donderdagavond met het buurtpreventieteam door Oost-Souburg. Haar collega’s staan vrijdag klaar voor informatie en vragen, samen met Handhaving, op de Vlissingse weekmarkt.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee jongens (16, 17) aangehouden na vechtpartij in Paauwenburg
Volgend artikelBelastingdienst int 13.000 euro aan achterstallige betalingen bij controle
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).