Weer 700 kilo cocaïne gevonden in Vlissingse haven

© Foto: Pixabay

VLISSINGEN-OOST – Voor de derde keer deze week heeft de Douane een lading cocaïne onderschept op een schip in de haven van Vlissingen-Oost. Dat meldt Omroep Zeeland.

De ruim 700 kilo aan cocaïne die vandaag werd onderschept zat, net zoals eerder deze week, verstopt in dozen met bananen. Deze dozen stonden op 48 pallets. Het schip waarop de drugs zijn aangetroffen was afkomstig uit Zuid-Amerika.

Eerder deze week werden twee ladingen cocaïne onderschept van in totaal 800 kilo. In Den Haag werd 400 kilo aangetroffen. De politie denkt dat ook deze laatste partij afkomstig was uit de derde haven van Nederland, Vlissingen-Oost.

Zie ook:
– Wederom grote hoeveelheid cocaïne tussen bananen in havengebied (10 oktober 2018)
400 kilo cocaïne uit Vlissingen gevonden in Den Haag (11 oktober 2018)

Vorig artikelGesignaleerde persoon aangehouden op Nieuw Bonedijkelaan
Volgend artikelKop-staartbotsing met drie auto’s op snelweg bij watertoren Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier