Kop-staartbotsing met drie auto’s op snelweg bij watertoren Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Bij een aanrijding op de snelweg A58 ter hoogte van de Souburgse watertoren is vanochtend een persoon gewond geraakt.

Bij de kop-staartbotsing rond 9.00 uur waren drie personenwagens betrokken. Het ongeval deed zich voor op de rijbaan waar de A58 eindigt, bestuurders trappen daar op de rem voor de naderende verkeerslichten. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

- Advertentie -

Een persoon is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere betrokkenen, onder wie een kind, zijn ter plekke medisch onderzocht.

Update – De politie meldt aan het einde van deze middag dat twee personen uit hun stilstaande auto’s stapten. Het betrof de bestuursters, een vrouw (80) uit Teuge en een 26-jarige Middelburgse. Mogelijk wilden ze elkaar helpen. Op dat moment reed een derde auto, bestuurd door een vrouw (37) uit Utrecht, waarschijnlijk van achteren tegen de stilstaande wagens. Hierbij werden de slachtoffers geschept. Beide vrouwen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelWeer 700 kilo cocaïne gevonden in Vlissingse haven
Volgend artikelPolitie: ‘Als de vrouw hem niet had gezien, was hij waarschijnlijk verdronken’
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).