300 hennepplanten aangetroffen in woning Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Dinsdagmorgen is in een woning aan de M.A. van de Puttestraat een hennepkwekerij gevonden. Er werd niemand gearresteerd.

Agenten ontdekten in de woning drie kweekruimten met ongeveer driehonderd hennepplanten. Ook bleek dat er illegaal stroom werd afgetapt.

- Advertentie -

Een medewerker van een elektriciteitsbedrijf stelde vast dat op een gevaarlijke manier buitenom de meter stroom werd afgenomen. Nadat de stroom was uitgeschakeld, heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf.

Het kweekmateriaal en de planten zijn vernietigd. Het elektriciteitsbedrijf zal aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie vindt auto waarmee persoon met schotwond naar ADRZ reed
Volgend artikelFietsster gewond bij aanrijding tijdens oversteken Gerbrandystraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.