Fietsster gewond bij aanrijding tijdens oversteken Gerbrandystraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 87-jarige vrouw is vanochtend rond 11.15 uur aangereden en gewond geraakt toen ze met haar fiets de Gerbrandystraat overstak.

Volgens een getuige kwam de vrouw uit de Zuidbeekseweg en stak ze over naar de Van Hogendorpweg zonder links of rechts te kijken. Ze botste tegen een bestelwagen met Belgisch kenteken. Opmerkelijk genoeg had de bestelwagen flinke schade aan de linkerzijkant maar bleef de fiets intact.

- Advertentie -

De vrouw liep tenminste beenletsel op, ze werd na behandeling op het wegdek door ambulance-medewerkers en agenten zorgvuldig op een brancard gelegd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De Gerbrandystraat was enige tijd volledig afgesloten rond de plaats van het ongeval. Daarna leidde de politie het autoverkeer over één rijbaan. Buslijn 56 richting centrum liep vertraging op. De fiets van het slachtoffer werd gestald in de tuin van een nabijgelegen woning.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikel300 hennepplanten aangetroffen in woning Oost-Souburg
Volgend artikelDagje vissen eindigt met motorpech bij Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. hoe dom kan je zijn om Niet naar links en rechts te kijken als je de straat wil oversteken. Maak niks uit welke leeftijd je bent. Je wordt geacht de verkeersregels wat te kennen.

Reacties zijn gesloten.