Dagje vissen eindigt met motorpech bij Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Zondagmorgen is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een motorboot waar de motor was warmgelopen door koelwaterproblemen. De motorboot is afgemeerd in de Buitenhaven van Vlissingen.

Twee sportvissers verlaten op zondagochtend de Buitenhaven van Vlissingen om een rondje te gaan vissen op de Westerschelde. Als ze nog maar net de haven uit zijn loopt de motor warm door een koelwaterprobleem. Om te voorkomen dat ze op de stenen belanden, gooien ze een anker uit en roepen hulp in via de Verkeerscentrale Vlissingen.

- Advertentie -

Er wordt via het traileroog van de boot een sleepverbinding gemaakt en de motorboot wordt meegenomen veilig de haven in. De donateur wordt aan de Poseidonsteiger afgemeerd waarna de reddingboot retour naar Breskens gaat.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsster gewond bij aanrijding tijdens oversteken Gerbrandystraat
Volgend artikelKNRM assisteert zeiljacht met brandstofproblemen Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.