Het vissersbootje met motorpech. © Foto: KNRM Breskens

VLISSINGEN – Zondagmorgen is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een motorboot waar de motor was warmgelopen door koelwaterproblemen. De motorboot is afgemeerd in de Buitenhaven van Vlissingen.

Twee sportvissers verlaten op zondagochtend de Buitenhaven van Vlissingen om een rondje te gaan vissen op de Westerschelde. Als ze nog maar net de haven uit zijn loopt de motor warm door een koelwaterprobleem. Om te voorkomen dat ze op de stenen belanden, gooien ze een anker uit en roepen hulp in via de Verkeerscentrale Vlissingen.

Er wordt via het traileroog van de boot een sleepverbinding gemaakt en de motorboot wordt meegenomen veilig de haven in. De donateur wordt aan de Poseidonsteiger afgemeerd waarna de reddingboot retour naar Breskens gaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in