Dagje vissen eindigt met motorpech bij Vlissingen

Het vissersbootje met motorpech. © Foto: KNRM Breskens

VLISSINGEN – Zondagmorgen is reddingboot Zeemanshoop uitgevaren voor een motorboot waar de motor was warmgelopen door koelwaterproblemen. De motorboot is afgemeerd in de Buitenhaven van Vlissingen.

Twee sportvissers verlaten op zondagochtend de Buitenhaven van Vlissingen om een rondje te gaan vissen op de Westerschelde. Als ze nog maar net de haven uit zijn loopt de motor warm door een koelwaterprobleem. Om te voorkomen dat ze op de stenen belanden, gooien ze een anker uit en roepen hulp in via de Verkeerscentrale Vlissingen.

Er wordt via het traileroog van de boot een sleepverbinding gemaakt en de motorboot wordt meegenomen veilig de haven in. De donateur wordt aan de Poseidonsteiger afgemeerd waarna de reddingboot retour naar Breskens gaat.

Vorig artikelFietsster gewond bij aanrijding tijdens oversteken Gerbrandystraat
Volgend artikelKNRM assisteert zeiljacht met brandstofproblemen Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier