Dronken man verzet zich tegen aanhouding op Bellamypark

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanmiddag op het Bellamypark een man aangehouden voor openbare dronkenschap. De man verzette zich hevig.

Tegen 17.00 uur werd de hulp van de politie ingeroepen omdat een dronken man andere mensen lastigviel op het Bellamypark, zo bevestigt een woordvoerder. Het kostte de agenten nogal wat moeite de man in de boeien te slaan. Na een kleine worsteling bij een politiewagen (foto onder) werd besloten de Touran bij het nabijgelegen politiebureau in te ruilen voor een busje.

- Advertentie -

De man slaakte intussen grotendeels onverstaanbare kreten en deed alsof hij stikte. Na aankomst van de politiebus en daarna in het busje zelf bleef hij zich agressief gedragen. Vier agenten zorgden ervoor dat de ordeverstoorder kon worden afgevoerd naar Torentijd.

Na afloop bracht een hondengeleider nog een hondje naar het bureau, of dit toebehoort aan de aangehouden man, is niet bekend.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelKNRM assisteert zeiljacht met brandstofproblemen Vlissingen
Volgend artikelDronken man op Bellamypark kopte ruit politiewagen in bij aanhouding
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Laat hem met zijn grote smoel maar ff in de bak zitten. Het is van het zotte dat ze alleen agressief en een grote smoel hebben als ze gezopen hebben, want dan hebben ze de lef. Maar nuchter stellen ze niks voor

Reacties zijn gesloten.