Vermeend slachtoffer in Kanaalstraat blijkt vrolijker dan verwacht

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – De ambulancedienst heeft vanavond na een melding van een medisch spoedgeval vanuit de Kanaalstraat een schijnbaar dronken man aangetroffen.

Tegen 19.30 uur werd de ambulance met grote spoed naar de Kanaalstraat in Oost-Souburg gestuurd. Voor een verlichtingszaak (Licht&Leuk) troffen de medewerkers een man aan die nauwelijks te verstaan was. Wel bleek uit zijn gelach dat hij de situatie bijzonder komisch vond.

- Advertentie -

Een politie-agent zag op straat een fles staan en gooide deze leeg. De man werd op een brancard gelegd en zonder spoed weggebracht, ook terwijl de ambulance vertrok, waren zijn kreten nog duidelijk hoorbaar.

- Advertentie -
Vorig artikelVreemde lucht op schip Westerschelde bij Vlissingen
Volgend artikelBrandweer hoeft niet in te grijpen voor gaslek in tuin Paauwenburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).