Fietser en auto botsen op Diezestraat Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

OOST-SOUBURG – Een vrouw is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto in Oost-Souburg.

Rond kwart voor negen vanochtend vond de aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist op de Diezestraat bij de kruising met het Koopmansvoetpad. Er werd een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd maar volgens een politiewoordvoerster vielen de gevolgen mee.

Het slachtoffer, een 55-jarige vrouw uit Vlissingen, heeft samen met de automobiliste, een 58-jarige vrouw uit Oost-Souburg, een schadeformulier ingevuld want zowel de fiets als de personenauto liepen averij op.

Vorig artikelJongeren organiseren vechtpartij via WhatsApp, politie grijpt in
Volgend artikel800 kilo cocaïne uit Vlissingen gevonden bij bedrijf in Moerdijk
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier