Fietser en auto botsen op Diezestraat Oost-Souburg

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

OOST-SOUBURG – Een vrouw is vanmorgen lichtgewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto in Oost-Souburg.

Rond kwart voor negen vanochtend vond de aanrijding plaats tussen een fietsster en een automobilist op de Diezestraat bij de kruising met het Koopmansvoetpad. Er werd een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd maar volgens een politiewoordvoerster vielen de gevolgen mee.

- ADVERTENTIE -

Het slachtoffer, een 55-jarige vrouw uit Vlissingen, heeft samen met de automobiliste, een 58-jarige vrouw uit Oost-Souburg, een schadeformulier ingevuld want zowel de fiets als de personenauto liepen averij op.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!