Vondst cocaïne op schip in haven Vlissingen-Oost, één verdachte aangehouden

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De douane trof gisteravond op een schip in de haven van Vlissingen cocaïne aan. Later die nacht hield de politie een 41-jarige verdachte zonder vaste woon- of verblijfplaats aan. De man wordt verdacht van voorbereidingshandelingen om de drugs wellicht van boord te halen.

De douane informeerde de politie nadat zij in een loze ruimte van een schip een onbekende hoeveelheid cocaïne had aangetroffen. De politie nam de drugs in beslag waarna agenten een nader onderzoek instelden.

Zij controleerden in de nabije omgeving een auto waarin de 41-jarige verdachte zat. De aanwezigheid van deze man en de omstandigheden waaronder hij werd aangetroffen, waren voor de politie voldoende redenen om hem aan te houden.

Hij wordt ervan verdacht dat hij mogelijk betrokken is met het aan land brengen van de drugs die eerder die avond door de douane in het schip waren aangetroffen. Volgens Cristel Willems, woordvoerster van de politie, kan er op dit moment nog geen nadere informatie naar buiten worden gebracht omdat de recherche nog volop bezig is met een onderzoek.

Vorig artikelGewonde tijdens Halloween-viering op Nieuwendijk
Volgend artikelPolitie arresteert man die op scooter inrijdt en zoekt de slachtoffers
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier