Bestuurder brommobiel werd na ongeval klemgereden op Nieuwe Vlissingseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – De man die gisteravond aangehouden werd na een verkeersongeval op de Govert Flincklaan, blijkt te zijn klemgereden op de Nieuwe Vlissingseweg.

Dat maakt de politie vandaag bekend. De man reed met zijn groene brommobiel op de Govert Flincklaan tegen een scooter (zie link onderaan) en verliet de plaats van het ongeval. Even later kon hij aangehouden worden op de Nieuwe Vlissingseweg dankzij een getuige die hem volgde totdat de politie verscheen.

- Advertentie -

De politie hield de 20-jarige man aan voor het ‘verlaten plaats ongeval’ maar verdenkt hem tevens van zware mishandeling, gevaarlijk verkeersgedrag en het rijden zonder rijbewijs. De man heeft de scooter mogelijk aangereden met opzet. Dat verklaarde de bestuurster van de scooter gisteravond tegenover 112 Vlissingen & Souburg.

De politie is nog steeds op zoek naar de slachtoffers.

In het gras zijn de bandensporen nog zichtbaar. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Zie ook:
– Politie arresteert man die op scooter inrijdt en zoekt de slachtoffers (3 november 2018)

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie arresteert man die op scooter inrijdt en zoekt de slachtoffers
Volgend artikelAutobestuurster rijdt fietsster aan bij Hogeschool Zeeland
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).