Ambulance met spoed naar Boulevard Evertsen voor gevallen vrouw

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag gevallen bij het oversteken van de Boulevard Evertsen, ze liep een flinke beenwond op.

De vrouw stak vanuit de flat waarin ze woont omstreeks 14.15 uur de boulevard over en kwam ten val. Bij het incident was geen voertuig betrokken. Omstanders hielpen de vrouw naar een bankje en verleenden eerste hulp.

- Advertentie -

Het slachtoffer verloor behoorlijk wat bloed maar behield het bewustzijn. Ambulance-medewerkers knipten een broekspijp af teneinde de open wond te verbinden. Na verdere behandeling in de ambulance werd de vrouw met spoed naar het ziekenhuis in Goes overgebracht.

Een medewerkster van Pier 7 verwijderde met water het achtergebleven bloed van de stoep.

Tegen de avond betraden ambulance-medewerkers het binnenvaartschip Sissy, dat afgemeerd ligt bij de sluizen. Een opvarende had medische problemen. Nadere details zijn niet bekend.

- Advertentie -
Vorig artikelGranaat van Duitse makelij gevonden langs Zandweg in Ritthem
Volgend artikelMan onder invloed van alcohol komt ten val met snorscooter
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).