Man onder invloed van alcohol komt ten val met snorscooter

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vannacht is een scooterrijder ten val gekomen op de De Willem Ruysstraat. Volgens de politie had de man te veel gedronken.

Rond 00.45 uur kwam een man met zijn scooter ten val op de De Willem Ruysstraat nabij de kruising met de Paul Krugerstraat. Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om de man te onderzoeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een politiewoordvoerster had de man, een 36-jarige Oost-Souburger, te veel gedronken. Agenten namen hem mee. “Zijn rijbewijs is ingenomen en we hebben een dossier aangemaakt”, aldus de woordvoerster. Hoeveel de man precies had gedronken is niet bekendgemaakt.

Vorig artikelAmbulance met spoed naar Boulevard Evertsen voor gevallen vrouw
Volgend artikelTraumahelikopter ingezet voor ongeval bij Kanaal door Walcheren
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier