Man onder invloed van alcohol komt ten val met snorscooter

0
Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Vannacht is een scooterrijder ten val gekomen op de De Willem Ruysstraat. Volgens de politie had de man te veel gedronken.

Rond 00.45 uur kwam een man met zijn scooter ten val op de De Willem Ruysstraat nabij de kruising met de Paul Krugerstraat. Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om de man te onderzoeken, hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Volgens een politiewoordvoerster had de man, een 36-jarige Oost-Souburger, te veel gedronken. Agenten namen hem mee. “Zijn rijbewijs is ingenomen en we hebben een dossier aangemaakt”, aldus de woordvoerster. Hoeveel de man precies had gedronken is niet bekendgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier