Automobilist (38) lichtgewond na ongeval President Rooseveltlaan

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Gisteravond is een automobilist lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan.

Om iets voor 20.30 uur raakten twee auto’s met elkaar in botsing. Eén auto kwam over de Bloemenlaan uit de richting van de Hercules Segherslaan, de bestuurder verleende geen voorrang en klapte op een auto die over de President Rooseveltlaan reed.

- ADVERTENTIE -

Volgens een woordvoerder van de politie werd één van de twee automobilisten, een 38-jarige man uit Vlissingen, door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De andere bestuurder, een 32-jarige man uit Bergambacht, kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen door de botsing schade op. Zo had één van de auto’s schade aan de linkervoorkant. Het andere voertuig liep schade op aan de rechtervoorzijde. De auto’s konden zonder weggesleept te worden hun weg vervolgen.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!