Automobilist (38) lichtgewond na ongeval President Rooseveltlaan

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond is een automobilist lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de kruising van de President Rooseveltlaan en de Bloemenlaan.

Om iets voor 20.30 uur raakten twee auto’s met elkaar in botsing. Eén auto kwam over de Bloemenlaan uit de richting van de Hercules Segherslaan, de bestuurder verleende geen voorrang en klapte op een auto die over de President Rooseveltlaan reed.

- Advertentie -

Volgens een woordvoerder van de politie werd één van de twee automobilisten, een 38-jarige man uit Vlissingen, door het ambulancepersoneel nagekeken maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. De andere bestuurder, een 32-jarige man uit Bergambacht, kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen liepen door de botsing schade op. Zo had één van de auto’s schade aan de linkervoorkant. Het andere voertuig liep schade op aan de rechtervoorzijde. De auto’s konden zonder weggesleept te worden hun weg vervolgen.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee personen gewond in woning Oost-Souburg
Volgend artikelDronken bestuurder aangehouden na achtervolging door Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.