Brandmelding vanuit hotel op Nieuwendijk blijkt loos

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is woensdagavond laat uitgerukt voor een melding vanuit hotel Zilt op de Nieuwendijk, maar hoefde niet te blussen.

Om 23.11 uur ging het automatische brandalarm af, tankautospuit 4431 was binnen tien minuten aanwezig. Een buitenlandse hotelgaste verklaarde een brandlucht te hebben geroken. Ze stond met twee lotgenoten geruime tijd op de Nieuwendijk.

- Advertentie -

Om kwart voor twaalf zei een brandweerman dat er geen vuur gevonden was maar dat het resetten van de alarminslallatie niet lukte. Intussen kwamen buurtbewoners op het geluid van de tankautospuit af, ze konden de slaap niet vatten door het geronk.

Kort na middernacht ging de brandweer terug naar de post Olympiaweg.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek na aantreffen lichaam in flatwoning
Volgend artikelBoom valt op geparkeerde wagens achter De Leugenaar
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).