Brandmelding vanuit hotel op Nieuwendijk blijkt loos

0
© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – De brandweer is woensdagavond laat uitgerukt voor een melding vanuit hotel Zilt op de Nieuwendijk, maar hoefde niet te blussen.

Om 23.11 uur ging het automatische brandalarm af, tankautospuit 4431 was binnen tien minuten aanwezig. Een buitenlandse hotelgaste verklaarde een brandlucht te hebben geroken. Ze stond met twee lotgenoten geruime tijd op de Nieuwendijk.

Om kwart voor twaalf zei een brandweerman dat er geen vuur gevonden was maar dat het resetten van de alarminslallatie niet lukte. Intussen kwamen buurtbewoners op het geluid van de tankautospuit af, ze konden de slaap niet vatten door het geronk.

Kort na middernacht ging de brandweer terug naar de post Olympiaweg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier