Boom valt op geparkeerde wagens achter De Leugenaar

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een boom is vanochtend op twee geparkeerde auto’s gevallen als gevolg van de harde wind.

De auto’s stonden achter hotel De Leugenaar, op de Deltaweg. Een van de voertuigen kon onder de boom vandaan gereden worden terwijl brandweerlieden de takken omhoog hielden. Voor de tweede auto moest de brandweer eerst zagen, deze wagen had een deuk in de motorkap opgelopen. Niemand raakte gewond.

- Advertentie -

Vanavond kunnen windstoten van 90 km/u voorkomen. Daarom is code geel afgekondigd.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelBrandmelding vanuit hotel op Nieuwendijk blijkt loos
Volgend artikelOverstekende fietser aangereden door taxibusje
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).