Overstekende fietser aangereden door taxibusje

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een jonge fietser is vandaag tegen de avond door een taxibusje aangereden terwijl hij de Prins Hendrikweg overstak.

De jongen wilde oversteken naar de Oude Veerhavenweg en verleende geen voorrang aan een taxibusje dat naar het NS-station reed. Volgens de chauffeur van het busje stuurde de fietser plotseling linksaf de weg op. Hij zou deel uitmaken van een groepje Scouting-leden dat uit het binnenhavengebied kwam.

- Advertentie -

Het slachtoffer is ter plekke medisch behandeld. Na afloop reed de ambulance zonder blauwe lichten over de Paul Krugerstraat de stad in, mogelijk naar de Huisartsenpost, in ieder geval was spoedvervoer naar het ziekenhuis in Goes kennelijk niet vereist.

Kennissen van de jongen hebben diens fiets op een nabijgelegen terrein gestald.

Update – Volgens een reactie op de Facebook-pagina van 112 Vlissingen & Souburg is het slachtoffer tegen middernacht alsnog naar de afdeling spoedeisende hulp van het ADRZ gebracht omdat hij veel pijn zou hebben.

- Advertentie -
Vorig artikelBoom valt op geparkeerde wagens achter De Leugenaar
Volgend artikelPersoon te water in Kanaal door Walcheren
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).