Persoon te water in Kanaal door Walcheren

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de middag is een persoon te water geraakt in het Kanaal door Walcheren tussen Middelburg en Oost-Souburg.

Rond 17.07 uur raakte de persoon te water langs het Jaagpad en werden verschillende brandweerteams, een ambulance en een Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

De persoon is door ambulance- en politiepersoneel uit het water gehaald. Op dit moment wordt er gereanimeerd. Rondom de persoon heeft de brandweer een zeil gespannen om het zicht te ontnemen. De traumahelikopter is geland ter hoogte van Vrijburg.

Om 18.20 uur laat de politie weten dat het slachtoffer, een man, ter plekke is overleden. Er zal een onderzoek worden ingesteld hoe de man te water is geraakt. “Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident, specifiek een jongen van rond de 12 jaar die rond 17.00-17.15 uur aan de waterkant zou hebben gestaan terwijl het slachtoffer in het water lag”, aldus een woordvoerder van de politie.

Vorig artikelOverstekende fietser aangereden door taxibusje
Volgend artikelAuto tegen boom op Lammerenburgweg Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier