Persoon te water in Kanaal door Walcheren

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Aan het einde van de middag is een persoon te water geraakt in het Kanaal door Walcheren tussen Middelburg en Oost-Souburg.

Rond 17.07 uur raakte de persoon te water langs het Jaagpad en werden verschillende brandweerteams, een ambulance en een Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

- Advertentie -

De persoon is door ambulance- en politiepersoneel uit het water gehaald. Op dit moment wordt er gereanimeerd. Rondom de persoon heeft de brandweer een zeil gespannen om het zicht te ontnemen. De traumahelikopter is geland ter hoogte van Vrijburg.

Om 18.20 uur laat de politie weten dat het slachtoffer, een man, ter plekke is overleden. Er zal een onderzoek worden ingesteld hoe de man te water is geraakt. “Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident, specifiek een jongen van rond de 12 jaar die rond 17.00-17.15 uur aan de waterkant zou hebben gestaan terwijl het slachtoffer in het water lag”, aldus een woordvoerder van de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelOverstekende fietser aangereden door taxibusje
Volgend artikelAuto tegen boom op Lammerenburgweg Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.