Auto tegen boom op Lammerenburgweg Vlissingen

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Twee personen zijn aan het begin van de avond gewond geraakt toen de auto waarin zij reden tegen een boom klapte.

Om iets voor 18.30 uur gebeurde het ongeval op de Lammerenburgweg nabij de afslag naar de Wildbaan. Een auto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom tussen de rijweg en het fietspad.

Twee ambulanceteams kwamen met spoed ter plaatse omdat er sprake zou zijn van twee gewonden. Beiden zijn zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een bergingsbedrijf zal de beschadigde auto afslepen.

Vorig artikelPersoon te water in Kanaal door Walcheren
Volgend artikelOverleden fietser in kanaal was 59-jarige man uit Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier