Overleden fietser in kanaal was 59-jarige man uit Vlissingen

© Foto: Google Maps
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – De man die gisteren in het Kanaal door Walcheren terechtkwam en later overleed, was een 59-jarige Vlissinger. Dat heeft de politie bekendgemaakt.

Kort na 17.00 uur raakte de man met zijn fiets te water langs het Vlissings Jaagpad ter hoogte van Vrijburg. Een getuige belde 112 en wist even later samen met toegesnelde agenten de man op het droge te krijgen. Op het jaagpad werd meteen begonnen met reanimatie. Volgens de politie is het slachtoffer daarna in de ambulance overleden.

- ADVERTENTIE -

De politie heeft inmiddels gesproken met alle getuigen, maar wat er precies gebeurd is, blijft onduidelijk. Voor de getuigen is Slachtofferhulp ingeschakeld. Het onderzoek naar de toedracht van het incident gaat verder.

Zie ook:
– Persoon te water in Kanaal door Walcheren (10 december 2018)

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!