Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een fietser is vannacht zwaargewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De bestuurder van de auto liet de fietser achter maar crashte later zelf en raakte ook zwaargewond.

Omstreeks 03.30 uur op de Burgemeester van Woelderenlaan nabij de Bachlaan raakte de automobilist van de weg en kwam tot stilstand in nabijgelegen bosschages.

Volgens de melding zou er sprake zijn geweest van een beknelling. Daarom werd ook de brandweer opgeroepen. Twee ambulances en een traumahelikopter uit Amsterdam werden opgeroepen. De helikopter landde op een akker vlak naast de ongevalslocatie. Rond 05.00 uur werd de zwaargewonde automobilist per traumahelikopter afgevoerd naar een ziekenhuis.

In de tussentijd bleek dat de automobilist op de Sottegemstraat, vlakbij het gebouw van de Huisartsenpost (HAP), een fietser had aangereden en er vervolgens vandoor was gegaan. Omdat de fietser zo ernstig gewond was geraakt moest deze worden gereanimeerd. Per ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Hier landde de Rotterdamse traumahelikopter om extra hulp te verlenen. De fietser is vervolgens per ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Beide ongevalslocaties werden vannacht afgezet om sporenonderzoek te doen. Een woordvoerster van de politie kon vanmorgen nog geen aanvullende informatie vertrekken over het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in