Zwaargewonde fietser Sottegemstraat overleden aan verwondingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De fietser die vannacht zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Sottegemstraat is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten.

Het gaat om een 24-jarige man uit Utrecht. Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, gebeurde het ongeval op de Sottegemstraat rond 03.25 uur.

Na het ongeval waarbij de 24-jarige man zwaargewond raakte, vloog op de rotonde op de Burgemeester Van Woelderenlaan bij de Bachlaan een personenauto met hoge snelheid uit de bocht en kwam ondersteboven in de naastgelegen bosjes terecht. De bestuurder werd door de klap uit zijn auto geslingerd en raakte daarbij ernstig gewond. Vermoedelijk had deze bestuurder kort voor de crash de fietser op de Sottegemstraat aangereden.

Beide slachtoffers zijn nadat ze door ambulancemedewerkers zijn gestabiliseerd naar een ziekenhuis gebracht. Van de automobilist zijn nog geen personalia bekend. Verkeersongevallen-analisten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van beide ongevallen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.

Zie ook:
– Automobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf ( 1 januari 2019)

Vorig artikelAutomobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf
Volgend artikelBrandweer in Vlissingen met vuurwerk bekogeld
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier