Zwaargewonde fietser Sottegemstraat overleden aan verwondingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – De fietser die vannacht zwaargewond raakte bij een aanrijding op de Sottegemstraat is aan zijn verwondingen overleden. Dat laat de politie weten.

Het gaat om een 24-jarige man uit Utrecht. Volgens Esther Boot, woordvoerster van de politie, gebeurde het ongeval op de Sottegemstraat rond 03.25 uur.

- Advertentie -

Na het ongeval waarbij de 24-jarige man zwaargewond raakte, vloog op de rotonde op de Burgemeester Van Woelderenlaan bij de Bachlaan een personenauto met hoge snelheid uit de bocht en kwam ondersteboven in de naastgelegen bosjes terecht. De bestuurder werd door de klap uit zijn auto geslingerd en raakte daarbij ernstig gewond. Vermoedelijk had deze bestuurder kort voor de crash de fietser op de Sottegemstraat aangereden.

Beide slachtoffers zijn nadat ze door ambulancemedewerkers zijn gestabiliseerd naar een ziekenhuis gebracht. Van de automobilist zijn nog geen personalia bekend. Verkeersongevallen-analisten hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van beide ongevallen. De uitkomst hiervan is nog niet bekend.

Zie ook:
– Automobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf ( 1 januari 2019)

- Advertentie -
Vorig artikelAutomobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf
Volgend artikelBrandweer in Vlissingen met vuurwerk bekogeld
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.