Brandweer in Vlissingen met vuurwerk bekogeld

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – In Vlissingen is de brandweer tijdens de jaarwisseling met vuurwerk bekogeld. Dit blijkt uit een overzicht van de Veiligheidsregio Zeeland.

De afgelopen jaarwisseling is, voor zover bekend, rustig en zonder grote incidenten verlopen. Wel is de brandweer met vuurwerk bekogeld. Hiervan is aangifte gedaan en er is een verdachte aangehouden.

Verder is de brandweer in totaal 26 keer uitgerukt. Zes uitrukken hiervan waren met spoed. “Dit vanwege een bedreiging voor personen of materiële/economische schade”, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland.

In heel Zeeland ligt het aantal uitrukken van de brandweer tijdens de jaarwisseling op 94. Het merendeel hiervan zijn kleine branden in prullenbakken, containers of buitenbranden. Vorig jaar tijdens de jaarwisseling rukte de brandweer in heel Zeeland 79 keer uit. Dit jaar was het dus iets drukker.

Vorig artikelZwaargewonde fietser Sottegemstraat overleden aan verwondingen
Volgend artikelMan (33) aangereden na het afsteken van vuurwerk op rijbaan
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier