Man (33) aangereden na het afsteken van vuurwerk op rijbaan

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Een man is vannacht gewond geraakt nadat hij was aangereden door een personenauto. De man was vuurwerk aan het afsteken op de rijbaan.

Om 00.21 uur kwam de melding binnen van een aanrijding met letsel op de Gerbrandystraat in Vlissingen.

Volgens een politiewoordvoerster was een 33-jarige man uit Vlissingen vuurwerk aan het afsteken op de Gerbrandystraat. “Toen het vuurwerk aangestoken was, wilde de man teruglopen naar de stoep. Vervolgens werd hij aangereden door een auto die uit de richting van de Sloeweg kwam”, aldus Esther Boot, woordvoerster van de politie.

De automobilist zag de man vermoedelijk over het hoofd en een aanrijding was onvermijdelijk. Volgens Boot had de automobilist niet gedronken. De Vlissinger is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier