Man (33) aangereden na het afsteken van vuurwerk op rijbaan

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een man is vannacht gewond geraakt nadat hij was aangereden door een personenauto. De man was vuurwerk aan het afsteken op de rijbaan.

Om 00.21 uur kwam de melding binnen van een aanrijding met letsel op de Gerbrandystraat in Vlissingen.

Volgens een politiewoordvoerster was een 33-jarige man uit Vlissingen vuurwerk aan het afsteken op de Gerbrandystraat. “Toen het vuurwerk aangestoken was, wilde de man teruglopen naar de stoep. Vervolgens werd hij aangereden door een auto die uit de richting van de Sloeweg kwam”, aldus Esther Boot, woordvoerster van de politie.

De automobilist zag de man vermoedelijk over het hoofd en een aanrijding was onvermijdelijk. Volgens Boot had de automobilist niet gedronken. De Vlissinger is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

Vorig artikelBrandweer in Vlissingen met vuurwerk bekogeld
Volgend artikelGewonde bij incident Adriaen Coortelaan Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier