Gewonde bij incident Adriaen Coortelaan Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vannacht om iets over 02.00 uur vond er in een wooncomplex aan de Adriaen Coortelaan een incident plaats waarbij één iemand gewond raakte.

Twee ambulances en flink wat politie-eenheden spoedden zich vannacht naar een wooncomplex aan de Adriaen Coortelaan in Vlissingen vanwege een incident. Omdat het kennelijk niet veilig genoeg was, moesten de ambulanceteams eerst wachten tot ze het pand konden betreden.

- Advertentie -

Al snel leek er niemand ernstig gewond te zijn geraakt. Het tweede ambulanceteam keerde namelijk onverrichter zake terug. Iets later vertrok ook het andere ambulanceteam zonder slachtoffer.

Volgens een woordvoerder van de politie zou het gaan om een melding van huiselijk geweld. Een 27-jarige probeerde bij een ruzie een andere persoon te wurgen. De politie brak een kamerwoning op de campus open maar trof niemand meer aan omdat de dader via het achterraam was gevlucht. Buiten kon hij door agenten worden aangehouden. Nadere details zijn niet bekend.

Zaaihoekweg

Op de Zaaihoekweg in Vlissingen werd om iets na 03.00 uur een ruzie gemeld bij de politie. Ook hier gingen meerdere eenheden ter plaatse. Volgens een woordvoerster zou het gaan om een ruzie. “Toen we wilden bemiddelen werkte geen van beide partijen mee. We konden daarom geen verklaringen opnemen”, aldus de woordvoerster van de politie. Er raakte niemand gewond. Ook werd er niemand aangehouden.

- Advertentie -
Vorig artikelMan (33) aangereden na het afsteken van vuurwerk op rijbaan
Volgend artikelZwaargewonde automobilist is 36-jarige Vlissinger
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.