Zwaargewonde automobilist is 36-jarige Vlissinger

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – De automobilist die op Nieuwjaarsnacht door een ongeval op de Burgemeester van Woelderenlaan zwaargewond raakte, is een 36-jarige Vlissinger, dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.

Rond 03.30 uur vond er nabij de rotonde van de Burgemeester van Woelderenlaan met de Bachlaan in Vlissingen een ernstig, eenzijdig verkeersongeluk plaats. De inzittende, een 36-jarige man uit Vlissingen, werd uit de personenauto geslingerd. In de naastgelegen bosschages kwam het voertuig tot stilstand.

De zwaargewonde Vlissinger werd omstreeks 05.00 uur met een Amsterdamse traumahelikopter naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerster van de politie is de oorzaak van het ongeval op dit moment nog onduidelijk. Wel is er die nacht ter plekke onderzoek gedaan. De 36-jarige man ligt nog altijd in het ziekenhuis, over zijn toestand is niets bekend.

Fietser aangereden en later overleden

Net iets na het ongeval op de Burgemeester van Woelderenlaan, werd er op de Sottegemstraat, vlakbij de Huisartsenpost (HAP), een zwaargewonde fietser aangetroffen. Hij bleek te zijn aangereden, de dader is er vandoor gegaan. Ter plekke hebben de hulpdiensten het 24-jarige slachtoffer uit Utrecht gereanimeerd. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, later werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hier is hij gisteren aan zijn verwondingen overleden.

Beide ongevallen worden afzonderlijk van elkaar onderzocht. Binnenkort zal de forensische opsporing van de politie de sporen op het voertuig en op de fiets vergelijken. Ook beschikt de politie over camerabeelden die bekeken zullen worden. Het Nederlands Forensisch Instituut zal onderzoeken of de 36-jarige bestuurder van de auto onder invloed was.

Zie ook:
Zwaargewonde fietser Sottegemstraat overleden aan verwondingen (1 januari 2019)
– Automobilist laat fietser zwaargewond achter en crasht daarna zelf (1 januari 2019)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier