Politie neemt 201 blaastesten af, één persoon onder invloed

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN-OOST – De politie heeft vanmorgen een alcoholcontrole gehouden. Er werden 201 blaastesten uitgevoerd. Eén persoon bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Vanmorgen hield de politie in Vlissingen-Oost tussen 05.45 en 10.00 uur een alcoholcontrole. Eén persoon bleek nog onder invloed te zijn. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur.

- Advertentie -

“Het gebeurt soms dat mensen ’s avonds (veel) alcohol drinken en denken dat ze dat de volgende ochtend wel kwijt zijn. Dat is niet altijd het geval. Ook dan kan een blaastest aangeven dat er te veel is gedronken. Het gaat dan om de rest-alcohol en ook dan rij je dus onder invloed”, aldus een woordvoerster van de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie doet onderzoek naar overlijden man in flatwoning
Volgend artikelMan weigert ambulancehulp maar wordt toch afgevoerd vanaf Aagje Dekenstraat
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.