Onderzoek naar mogelijk geweldincident Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.20 uur heeft de politie op de Nieuwe Zuidbeekseweg drie mensen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij een geweldincident eerder die nacht.

Het betreft een 42-jarige vrouw, een 30-jarige man een een 17-jarige jongen uit Vlissingen. Na een melding zocht de politie naar een auto waar in het drietal zich zou bevinden en hield hen aan op de Nieuwe Zuidbeekseweg. Er is aangifte tegen hen gedaan door een 30-jarige Vlissinger van bedreiging en vernieling. Het slachtoffer zou ook door het drietal zijn achtervolgd.

- ADVERTENTIE -

De politie onderzoekt de toedracht van het incident. De verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!