Groot alarm voor gevallen vrouw op Stadhuisplein

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag met spoed naar het ziekenhuis vervoerd nadat ze van een brandtrap viel nabij het gemeentehuis.

Rond 16.30 uur werd groot alarm geslagen, iemand was gevallen vanaf een brandtrap aan de achterzijde van een bedrijfsgebouw op het Stadhuisplein. Twee eenheden politie en twee ambulance-teams kwamen ter plekke en verleenden eerste hulp. De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld, het slachtoffer vertrok per ambulance naar het ziekenhuis, volgens een getuige maakten de hulpverleners daarbij gebruik van een vacuümmatras.

- Advertentie -

Volgens de politie gaat het om een vrouw. Over de toedracht is niets bekendgemaakt.

Gisteren heeft de politie een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Spaarnestraat in Oost-Souburg. Het team Forensische Opsporing deed gisteravond onderzoek (foto onder), de FO-medewerkers droegen gasmaskers. Vanochtend werd bekend dat het een natuurlijke dood betrof.

Gisterochtend kwam een vrouw uit Ritthem met haar paard ten val op het Ritthemse strand. Aan de hulpverlening namen ook brandweer en strandjeep deel. Over het letsel van de vrouw is niets bekend.

Op dezelfde zondag vloog de Rotterdamse traumahelikopter naar Zeeland voor een medisch spoedgeval in een woning aan de Diezestraat in Oost-Souburg. De helikopter landde nabij Arnemuiden en nam daar het slachtoffer over van de ambulancedienst.

- Advertentie -
Vorig artikelOnderzoek naar mogelijk geweldincident Vlissingen
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen straatroof Gravestraat Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).