Man aangehouden na aanval met klauwhamer in Hendrick de Keijserstraat

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Een man is donderdag aangehouden in Vlissingen nadat hij iemand te lijf was gegaan met een klauwhamer. Het slachtoffer liep verwondingen op.

Vandaag kreeg 112 Vlissingen & Souburg een tip van een lezer. Donderdagochtend rond 7.20 uur zou een ‘doorgedraaide verslaafde’ iemand met een klauwhamer hebben toegetakeld in de Hendrick de Keijserstraat. “Hij wilde eigenlijk een ander neerknuppelen, maar toen die niet thuis bleek, ging hij maar op een voorbijkomende buurman timmeren.”

- ADVERTENTIE -

De politie laat desgevraagd weten dat in de Hendrick de Keijserstraat donderdag inderdaad een man aangehouden is voor het genoemde vergrijp. Het letsel van zijn slachtoffer zou niet ernstig zijn. Volgens een persvoorlichtster van het Openbaar Ministerie is de man inmiddels heengezonden met een dagvaarding voor een politierechterzitting. Hij wordt verdacht van bedreiging en poging tot zware mishandeling c.q. mishandeling.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!