Man aangehouden na aanval met klauwhamer in Hendrick de Keijserstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is donderdag aangehouden in Vlissingen nadat hij iemand te lijf was gegaan met een klauwhamer. Het slachtoffer liep verwondingen op.

Vandaag kreeg 112 Vlissingen & Souburg een tip van een lezer. Donderdagochtend rond 7.20 uur zou een ‘doorgedraaide verslaafde’ iemand met een klauwhamer hebben toegetakeld in de Hendrick de Keijserstraat. “Hij wilde eigenlijk een ander neerknuppelen, maar toen die niet thuis bleek, ging hij maar op een voorbijkomende buurman timmeren.”

- Advertentie -

De politie laat desgevraagd weten dat in de Hendrick de Keijserstraat donderdag inderdaad een man aangehouden is voor het genoemde vergrijp. Het letsel van zijn slachtoffer zou niet ernstig zijn. Volgens een persvoorlichtster van het Openbaar Ministerie is de man inmiddels heengezonden met een dagvaarding voor een politierechterzitting. Hij wordt verdacht van bedreiging en poging tot zware mishandeling c.q. mishandeling.

- Advertentie -
Vorig artikelDrankrijdster rijdt 49 kilometer te hard over A58
Volgend artikelPolitie gaat uit van natuurlijke dood na vondst lichaam Hogeweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).