Motorrijder gewond bij eenzijdig ongeval Lekstraat Oost-Souburg

De motor belandde door het ongeval in een sloot. © Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Een motorrijder is aan het einde van de ochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Lekstraat. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Omstreeks 11.35 uur vond het ongeval plaats op de Lekstraat nabij de rotonde met de Torenweg in Oost-Souburg. Een ambulance en een eenheid van de politie kwamen ter plaatse om het slachtoffer te helpen.

De motorrijder raakte door onbekende oorzaak ten val. Zijn motor belandde in een naastgelegen sloot. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de motor uit de sloot getakeld. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

© Foto: Conny den Heijer / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelPolitie reikt 11 bekeuringen uit en verricht één aanhouding bij drugscontroles
Volgend artikelMotor en auto in botsing op Irislaan, berijder gewond afgevoerd
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier