Motor en auto in botsing op Irislaan, berijder gewond afgevoerd

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een motorrijder is vanmiddag met zwaailicht en sirene naar het ziekenhuis overgebracht na een botsing met een personenwagen op de Irislaan.

Het ongeval gebeurde even voor half vijf op de kruising van de Irislaan en de Vincent van Goghlaan. Vermoedelijk lag een voorrangsfout aan de basis. De bestuurder van de auto verklaarde tegenover de politie verrast te zijn geweest: “Ik zag ineens iets blauws over de motorkap vliegen”.

- Advertentie -

De blauwe motor kwam een flink stuk verderop terecht. Medewerkers van de ambulancedienst behandelden de berijder en brachten hem naar het ziekenhuis. Een berger van Kuzee haalde de motor op. De auto kon verder.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelMotorrijder gewond bij eenzijdig ongeval Lekstraat Oost-Souburg
Volgend artikelMan die inreed op agente in Vlissingen nog niet aangehouden
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).