Politie reikt 11 bekeuringen uit en verricht één aanhouding bij drugscontroles

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag is op de Nieuwendijk een verkeerscontrole gehouden. Opvallend is het aantal positieve speekseltesten voor drugs. Er zijn drie processen-verbaal uitgereikt, elf bekeuringen uitgedeeld en één aanhouding verricht.

Resultaten:

1x proces-verbaal voor het  rijden op de fiets onder invloed van drugs. De speekseltest geeft aan dat er cocaïne is gebruikt. Bij deze verdachte is een bloedproef afgenomen.

1x proces verbaal voor het  rijden in een auto onder invloed van drugs. De speekseltest constateert dat er cannabis is gebruikt (THC). Ook bij deze verdachte is een bloedproef afgenomen. Tevens blijkt dat de bestuurder geen rijbewijs bezit.

1x proces-verbaal voor het rijden in een auto onder invloed van alcohol in combinatie met drugs. De speekseltest wijst uit dat er speed (amfetamine) is gebruikt. Bij deze verdachte is een ademanalyse uitgevoerd en een bloedproef afgenomen. Ook deze bestuurder heeft geen rijbewijs.

1x bekeuring voor openbare dronkenschap.

6x bekeuring voor het rijden zonder fietsverlichting.

2x bekeuring voor het drinken van alcohol op de openbare weg.

1x bekeuring voor bedelen.

1x bekeuring voor het verstoren van de orde in een horecagelegenheid.

1x aanhouding voor het beledigen van een agent.

Vorig artikelAuto die agente verwondde leeg aangetroffen in Oost-Souburg
Volgend artikelMotorrijder gewond bij eenzijdig ongeval Lekstraat Oost-Souburg
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier