Politie reikt 11 bekeuringen uit en verricht één aanhouding bij drugscontroles

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag is op de Nieuwendijk een verkeerscontrole gehouden. Opvallend is het aantal positieve speekseltesten voor drugs. Er zijn drie processen-verbaal uitgereikt, elf bekeuringen uitgedeeld en één aanhouding verricht.

Resultaten:

- Advertentie -

1x proces-verbaal voor het  rijden op de fiets onder invloed van drugs. De speekseltest geeft aan dat er cocaïne is gebruikt. Bij deze verdachte is een bloedproef afgenomen.

1x proces verbaal voor het  rijden in een auto onder invloed van drugs. De speekseltest constateert dat er cannabis is gebruikt (THC). Ook bij deze verdachte is een bloedproef afgenomen. Tevens blijkt dat de bestuurder geen rijbewijs bezit.

1x proces-verbaal voor het rijden in een auto onder invloed van alcohol in combinatie met drugs. De speekseltest wijst uit dat er speed (amfetamine) is gebruikt. Bij deze verdachte is een ademanalyse uitgevoerd en een bloedproef afgenomen. Ook deze bestuurder heeft geen rijbewijs.

1x bekeuring voor openbare dronkenschap.

6x bekeuring voor het rijden zonder fietsverlichting.

2x bekeuring voor het drinken van alcohol op de openbare weg.

1x bekeuring voor bedelen.

1x bekeuring voor het verstoren van de orde in een horecagelegenheid.

1x aanhouding voor het beledigen van een agent.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto die agente verwondde leeg aangetroffen in Oost-Souburg
Volgend artikelMotorrijder gewond bij eenzijdig ongeval Lekstraat Oost-Souburg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.